Herregud!

Kan någon ge mig en snabbinjektion av inspiration?! Jag kommer inte igång! Jag är helt förslappad typ... Det enda jag gör är att cykla till och från jobbet varje dag, inte ens pilates gör jag just nu. Fan det känns inte bra alls det här! :(

Det är bara det att på morgonen så är man för trött för att sticka ut (ursäkt), sen jobbar man hela dagen, sen vill man umgås med barnen och sen är man för trött efter jobbet (ursäkt)...

Skäll på mig någon så jag kommer igång för fan!

En vecka har gått...

Sedan handlingen utfördes... Inte en speciellt trevlig upplevelse ska man väl erkänna och jag känner verkligen att jag gjorde rätt val som valde att bli sövd. Men nu känner jag mig redo att gå vidare och har idag tränat för första gången på ganska länge!
 
Ett pilates pass blev det här på morgonen och snart ska jag cykla till jobbet. Jag har faktiskt hållt mitt löfte och cyklat varje dag till jobbet. Jag var ju orolig att jag hade gått upp en massor eftersom jag har ätit som en galning för att mota bort illamåendet... men nej, jag väger 77 kilo fortfarande och har alltså inte gått upp ett gram. Tack för små mirakel!
 
Näst på schemat vad gäller träning blir att komma igång med den igen och sen måste jag hitta på någon sorts rutin så att träningen blir gjort förutom cyklingen till och från jobbet!
 

RSS 2.0