Mrs. Fatso is back!

Så här efter julhelgen så har inte viktnedgången gått som den skulle utan jag har gått upp i vikt så klart! Men det är bara att ta nya tag och strunta i att det känns lönlöst för det är det inte!

Inspiration #13



Har varit helt förslappad i några dagar och struntat i allt men har verkligen inte mått bra. Nu var jag dock tvungen att få lite inspiration igen!

Sjuk.

Usch jag har varit sjuk och trälig i flera dagar nu så ingenting går som det ska... Men så fort jag är frisk så är det full fart igen!

Inspiration #12


Erin Heatherton!

9/12 - Dagens träning

Ingenting. Inte ett jävla dugg! Till mitt försvar så är Grisen jättesjuk och då blir det inga vagnspromenader eller nåt sånt.

8/12 - Dagens träning

Efter att jag lämnat Trollet på dagis så gick jag hem igen. Jag vet inte varför jag inte bara fortsatte gå en promenad men hem gick jag. Satte mig i soffan och glodde på TV men sen fick jag så dåligt samvete så jag var tvungen att väcka Grisen och gå ut på en promenad. 35 minuters Powerwalk blev det i alla fall.

Dock inget på kvällen då det var fullt upp med lekdejter och annat skoj för Trollet och Grisen har gått och blivit sjuk med nästan 40 graders feber...

Inspiration #11


Vackra Cintia Dicker!

7/12 Dagens träning

Eftersom Trollet har varit hemma idag så har det inte blivit någon morgonpromenad eller Pilates idag. Det känns skitjobbigt men jag kan inte gärna lämna Trollet ensam hemma. Dock så gick jag ut en kort promenad efter att Mannen kommit hem från jobbet. Det blev bara 20 minuters promenad och inte speciellt snabbt men det var så halt ute att jag kände mig som Bambi på hal is...

Inspiration #10


6/12 - Dagens träning

Idag har varit en jävligt dålig dag! Eller inte dålig annat än träningsmässigt ska jag väl säga. Trollet var sjuk och hemma från dagis så det blev ingen morgonpromenad och ingen Zumba heller som hag hade planerat. Det blev dock en 40 minuter lång promenad på eftermiddagen när Mannen kom hem från jobbet.

Eftersom jag varit hemma hela dagen och inte rört på mig så har det självklart blivit en jäkla massa ätande också. Jag har dragit över min kalorigräns med jag vet inte hur mycket just nu. Vågar inte ens kolla appen på min iPhone för att ta reda på svaret. Fan vad jag skäms! Men men, det är bara att ta nya tag och tänka framåt istället!

Inspiration #9


5/12 - Dagens träning

Det har inte hänt något alls med vikten på fem dagarn nu men å andra sidan så har jag ätit godis och slappat ett par dagar. Då får man skylla sig själv! Men nu är det en ny vecka och nu är det full fart som gäller! Har sänkt mitt kaloriintag nu för att få en liten utmaning!

Efter att jag lämnat Trollet blev det en timmes lång Powerwalk. Dock lite lugnare än vanligt men det var så jäkla halt ute! Det var riktigt kallt också så det hade nästan behövts långkallingar för trots att man traskade på väldigt bra så blev benen väldigt kalla.

Efter att jag kommit hem från promenaden så blev det 20 minuters Pilates. Precis i början så var det jättejobbigt men sen vet jag inte vad som hände... Fick någon sorts extra kraft någonstans ifrån och så blev det jätteenkelt helt plötsligt... Skönt att känna så måste jag säga!

Efter att Mannen kommit hem från jobbet så blev det en 40 minuters lång Powerwalk. Känns som att man kanske har gjort lite för att väga upp för helgen. Måste fan tänka mig för innan jag stoppar i mig en massa skit!

Inspiration #8


4/12 - Dagens träning

Trollet och Mannen åkte iväg för lite egen tid och jag tog med Grisen på en morgonpromenad. 40 minuters Powerwalk i regnet var riktigt skönt nu när man var lat igår. Det blev ju lite lördagsgodis igår också. Tyvärr åt jag inte upp det och så självklart har jag varit och nallat där hela dagen idag. så jävla dumt men jag kan inte hålla mig borta från godsakerna om dom finns här hemma...

Nu har jag precis kommit hem efter en 45 minuters Powerwalk. Trollet är hos en kompis och leker och Grisen låg och sov och med Mannen hemma så kunde jag gå ut själv. Det är skönt att få komma ut helt själv också även om vagnen ger bra motstånd...

Idag blir det inget mer än detta men imorgon är det dags för Pilates igen. Jag kan numera stå upp och röra mina tår! Tänk att det kan bli så stor skillnad på en sån här kort tid, jag måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv. Sen hjälper det väldigt att skriva här faktiskt. Även om ingen läser här så spelar inte det någon roll, vetskapen att någon kan läsa här gör att man kämpar mer tror jag. Eller så kanske jag b ara inbillar mig det?

Inspiration #7



Gisele Bundchen... WOW!

3/12 - Dagens träning

Ska erkänna att jag inte tränat alls idag. Har haft fullt upp med vardagliga sysslor som städ, tvätt och mathandling. Imorgon ska det bli ordning på torpet igen!

Inspiration #6


2/12 - Dagens träning

Efter en lugn dag igår med endast en promenad så måste jag se till att hålla igång bättre idag. Men det kan jag göra nu när jag tog det lugnt igår. Idag känns benen bättre och kroppen piggare!

40 minuters Powerwalk på morgonen med Grisen i vagnen. Jisses! En otroligt svettig men skön upplevelse. Jag visste att det var smart att strunta i det mest igår för vilken energi jag har nu på morgonen! Jag hoppas verkligen att den håller i sig hela dagen, det är underbart att känns så här!

En liten stund efter att jag kommit hem från morgonpromenaden så gjorde jag 20 minuters Pilates. Jag vet inte om det var dumt att vänta tio minuter på att hjärtat skulle sluta slå som en slagborr efter promenaden för Pilatesen var skitjobbig idag. Är fortfarande full av energi men kroppen kändes så trött när jag gjorde min Pilates. Nåja, nu är den gjord i alla fall och det är jag stolt över!

Bakade kladdkakemuffins med Trollet efter lunch så risken är väl att helgen är körd då det blir lite fikande men fan! Jag är faktiskt mamma frst och främst och ibland får bantande stå tillbaka för att umgås med barnen, problemet är ju bara att när jag har något gott hemma inte kan hejda mig! Måste lära mig att motstå! Jag kan ju motstå cigg om någon lägger dom framför mig... Fast det läskar iofs också... Lär dig att säga nej till dig själv Mrs. Fatso!

Jag tydligen inte lärt mig att säga nej dock eftersom jag precis tryckte i mig flera muffins! Fy fan jag kommer få gå en jättelång promenad ikväll bara för att bränna bort mig svaghet. Jag får skylla mig själv helt enkelt! Men jag är sååå besviken på mig själv!
Inte blev det någon promenad heller på kvällen, är så jävla besviken!!

Inspiration #5

Mina favoritänglar! Miranda Kerr och Candice Swanepoel!



1/12 - Dagens träning

En ny månad och då brukar det vara en massa folk som tar ordentliga tag för att förändra sina liv. Antingen det eller så brukar ju måndagar vara en populär dag annars. Jag ska inte bli en av dom som bara låter allt rinna ut i vattnet ska jag säga. Jag är så trött på att vara fel, fläskig och ful! Snart fyller jag 30 dessutom. Jag tänker inte vara ett fläskberg på min födelsedag! Då ska jag ha en läcker jävla klänning på mig!

Efter att jag lämnat Trollet på dagis så tog jag Grisen i vagnen och gick ut på en 40 minuters Powerwalk. Det märks att jag har hållt igång lite nu för tiden det tar att gå mina rundor blir bara kortare och kortare. Jag måste hitta nys ställen att gå på... Det börjar bli lite tråkigt att se samma träd och samma byggnad hela dagarna. På helgerna ska jag ta mycket längre promenader har jag lovat mig själv.

Idag har dock dagen varit fullspäckad med annat så jag tillät mig själv att slippa min Powerwalk på kvällen. Jag var så trött i både kropp och sinne och ibland måste man ju få slappa. Men imorgon är det full fart igen!

Inspiration #4

Snygga Glee-skådisen Naya Rivera!


1 december 2011 - Mätning & Vägning

Första gången som jag mäter och väger mig för bloggens skull. Jag tänkte att det skulle vara roligt att se vad som händer med siffrorna. Jag har funderat sen jag startade bloggen på just det här inslaget men jag kände att jag var tvungen. Jag tog kort på min otroligt feta och bleka kropp och jag tänker vara så galen/modig/idiotisk och lägga upp dom här. Tänker skynda mig med detta inlägget så jag inte hinner ångra mig och plocka bort bilderna!

Vikt: 81 kg (vilket är bättre än när jag startade bloggen för fem dagar sedan. Då vägde jag 83kg)

BMI: 28,2 / -0.7 (Överviktig)

V. Arm: 36 cm
H. Arm: 36,5 cm
Byst: 98 cm
Under byst: 78 cm
Midja: 81 cm
Navel: 95 cm
Höft: 103 cm
Stuss: 109 cm
V. Lår: 66,5 cm
H. Lår: 66 cm



Sen gäller det ju att ha något mål annat än viktnedgång... Jag vill tills nästa vägning och mätning gått ner ytterligare 4 kilo. Sen vill jag självklart att omfången ska minska men jag vet inte hur mycket det kan skilja. Men en minskning vill jag ha!

RSS 2.0