29/2 - Dagens träning

09.51 - Så där då har jag gjort cirkel nummer två, ben och rumpa känns som fan nu kan jag meddela. Jisses! Fyra gånger gjorde jag cirkeln och det tog ungefär 45 minuter och nu har jag stretchat en liten stund också. Detta läs kännas imorgon!
Det blev ingen promenad nu på morgonen för jag ville hellre göra cirkeln och eftersom jag ska iväg på eftermiddagen så fick jag välja. Ska försöka klämma in en promenad ikväll efter middagen i alla fall. Men nu blir det duschen och sen iväg för att hämta Trollet på dagis!

20.06
- Hann inte iväg på någon promenad här efter maten eftersom livet kom emellan men imorgon är det promenad, pilates och zumba som gäller! Imorgon ska jag även väga och mäta mig igen... Gud vad jag hoppas på bra siffror. Det förtjänar jag verkligen så som jag har kämpat!

Jag älskar träningsvärk!

Och det är ju tur att jag gör det för idag vaknade jag med en träningsvärk i bröstmusklerna som var utan dess like! Herrejisses! Men det är skönt, man känner att man har gjort något och det älskar jag!

Idag ska jag testa cirkel nummer två som är ben och rumpa. Ha vi får väl se hur ont jag har i dom musklerna imorgon vid den här tiden haha! Bland annat blir det den gamla klassikerna utfall och lite annat smått och gott. Får se om jag blir lika högröd i ansiktet idag som jag vart igår. Träningen igår var jobbig minst sagt men väldigt rolig!


28/2 - Dagens träning

08.51 - Kom precis in efter en 30 minuters powerwalk. Svettig och hungrig är jag nu så nu blir det en stund i soffan med lite frukost framför TVn. Frukost idag blir äggröra på två ägg och en tallrik fil med upptinade hallon och blåbär. Mumma! Jag verkligen älskar frukost, det är så förbannat gott!

14.31 - Åh herregud mina armar! Haha! Nu har jag precis gjort cirkelträning för första gången. Idag var det armar, axlar och bröst som fick arbeta och herregud så jobbigt det var. 45 minuter höll jag på och nu kan jag knappt skriva för jag är så mör i armarna. Underbart!
En cirkel var 1 minut springa på stället, sen en minut med hantlar i händerna och boxa framåt och sen uppercut. Sen krabbgång en minut och efter det armhävningar i en minut. Efter det gjorde jag dips i en minut och sen en minuts stålmannen-armhävningar som det kallas. Efter det rodd i en minut med hantlar och sen en minuts hantellyft utåt. Denna cirkel gjorde jag fyra gånger och fjärde gången kändes det som att jag skulle dö! Sen blev det stretching så klart i tio minuter. Nu känner jag mig riktigt duktig måste jag säga.

19.34 - Efter att Mannen kommit hem så gick jag ut på en 35 minuters powerwalk. Så jag känner verkligen att jag gjort det jag skulle idag. Jätteskönt! Och appen står på 1300 kaloriers underskott idag. Nice!

Inspiration #21


27/2 - Dagens träning

07.31 - Åh herregud vad trött jag är! Varför ska jag envisas med att se Oscarsgalan varje år? Jag vet ju hur tröt jag är under dagen sen. Men men, nu ska jag i alla fall snart gå och lämna barn på dagis och sen ska jag hem och sova tillsammans med minstingen en stund. Sen ska jag allt se till att få gjort lite Zumba på eftermiddagen också men någon morgonpromenad eller pilates skippar jag idag.

14.54 - Herregud! Jag skulle precis dansa Zumba och hade gjort 20 minuter när slog i min tå. Fan ett tag trodde jag hade brutit den så jävla ont gjorde det. Men det verkar inte så men det gör galet ont så tyvärr blev det inte mer än så idag. Fan!

26/2 - Dagens träning

09.11 - Har precis plockat undan efter frukosten nu och innan den var jag ute på en 35 minuters powerwalk/springtur. Solen skiner och det var så där lite halvkallt ute. Underbart! Det var riktigt jobbigt att springa med ankelvikterna på kan jag erkänna. Jisses! Men våren gjorde benen lite lättare faktiskt. Jag älskar våren och jag hoppas verkligen att den har kommit för att stanna!

10.35 - Nu är mitt cirkelträningsprogram klart. Finally. På tisdag blir det till att testa första omgången som är armar och axlar. Torsdagar är ben och rumpa och på söndagar är det mage rygg som gäller. Känns kul att ha gjort ett eget program så får vi se om det duger när jag väl testat det sen!

16.41 - Har hållt igång hela dagen med shopping och lekparkslekar så någon eftermiddagspromenad har det inte varit tal om idag tyvärr. Vet inte om det kommer bli så mycket imorgon heller eftersom det är Oscarsgalan inatt och självklart ska jag sitta uppe och titta på den! Jag tror inte att jag kommer orka med så mycket träning imorgon faktiskt!

What you eat in private you wear in public!

Det där är mitt mantra när jag är supersugen på att stoppa i mig en massa skit. Ibland hjälper det, ibland inte men jag kämpar på med maten. Tack och lov så går vågen åt rätt håll i alla fall. 82 kilo. För två veckor sedan var den på 85. Inte över än dock... Jag har måååånga kilo kvar men jag tänker glädjas åt 3 kilo så klart!

Igår var det lördag och då får jag ju lov att äta godis på kvällen. Mannen köpte en påse lösgodis åt mig men jag åt aldrig upp det. Jag har en app som jag använder där jag lägger in det jag äter och vad jag tränar och så ser man om man ligger på underskott eller överskott med kalorierna. För en viktminskning på 2 kilo i veckan ska man ha ett kaloriunderskott på 1000 kalorier om dagen. Jag ligger på ungerfär -800 varje dag så då stämmer ju tre kilo på två veckor... En väldigt bra app måste jag säga och eftersom jag lägger in maten i den varje dag så blir man inte så sugen på godis för man vet hur det kommer se ut på appen sen. Då lyser det rött och det vill man ju inte!

25/2 - Dagens träning

Idag har jag endast hunnit med en 35 minuter lång powerwalk. Dagen har varit fullspäckad med en massa måsten som tvätt, mathandling, barnkalas och städ. Men promenaden jag fick var underbar. Solen sken och det var underbart varmt! Lite för varmt blev det nästan men det gör inget. Våren är ju på väg!

Inspiration #20


24/2 - Dagens träning

05.30 - Vaknade tidigt och gick upp och gjorde 20 minuters pilates. Det var inte lätt idag kände jag, efter flera dagar när jag inte tränat så var jag seg i ryggen och trött i kroppen. Men jag gjorde det och nästa gång kommer det vara lättare.

14.33 - Så har man gjort 45 minuters Zumba och fan va jobbigt det var! Det märks att man inte hunnit med träning på några dagar. Har gjort chokladbollar med Trollet precis innan och smakade ju en och den hoppade upp och ner medans jag hoppade upp och ner... Bläääk! Men den stannade där den (antagligen inte) skulle antar jag...

I have always loved Dr. Phil...


21/2 - 23/2 Dagarnas träning

Åkte ju hem för att hälsa på familjen och hade ju tydligen magsjuka med oss men den 21/2 fick jag iaf gjort 20 minuters pilates. På natten där blev Trollet sjuk och sen på morgonen även min far. Så någon träning har liksom inte hunnits med. Men idag åkte vi hem efterson jag fortfarande inte fått någon magsjuka så idag passade jag på att ta en 35 minuters powerwalk efter att vi kommit hem. Det var riktigt skönt efter flera timmars bilkörande. Maten har jag i alla fall skött snyggt vilket känns bra!

20/2 - Dagens träning

14.11 - Har kört hem till mina päron under morgonen och förmiddagen och skulle precis lägga Grisen i vagnen för att gå ut på en promenad och vad händer? Jodå, ungen kräks över hela mig och möbler och allt. Så det blev ingen promenad utan istället är jag spyavakt. Trevligt. Förhoppningsvis så hinner jag med någon sorts träning idag i alla fall!


20.37 - Så var det med det, ingen träning idag. Detta var jag rädd för när jag åkte hit men till mitt försvar så är det svårt att träna när Grisen kräks och sen vägrar sova... Imorgon är det nya tag! God natt!

19/2 Dagens träning

07.41 - Nu på morgonen så blev det en promenad på 30 minuter. Det var meningen det skulle bli en powerwalk men det var så jävla halt att det knappt gick att gå. Man såg inte ens isen men den låg där som en tunn hinna och var riktigt förrädisk.

Earn your body!

Jag ska åka hem till min hemstad imorgon för att hälsa på i några dagar och jag är så jäkla orolig att jag inte kommer kunna hålla denna härliga motivation och energi igång medans jag är där. Jag har varit så jäkla duktig hela denna veckan och jag vill verkligen inte förlora denna farten jag har fått upp! Jag måste verkligen se till att röra på mig även om jag är bortrest!


18/2 Dagens träning

09.09 - Ställde mig på vågen i morse. Vägde 82,5! Score! Trodde jag inte men fan så glad jag blev. Då känns det ju faktiskt värt att fortsätta kämpa när det som idag är lite jobbigt att äta rätt! Har inte hunnit med någon träning än men ska vara hos optikern halv elva och tänkte att jag skulle gå dit. Tar ungefär en timma fram och tillbaka så det är ju alltid något!

11.54 - Så har man varit ute och gått i 55 minuter sammanlagt. Nu känner jag mig helt slut igen haha! Dock så kom jag hem och käkade korv med bröd till lunch och det är ju inte den bästa maten tyvärr. Men va fan det är lördag och om man inte får käka lite skit ibland så kommer det aldrig att gå! Dock så får det bli en promenad till i eftermiddag så jag kan käka lite godis ikväll också ;)

15.25 - Efter att Grisen gått och lagt sig för sin eftermiddagslur passade jag på att göra 20 minuters Pilates eftersom det inte blev någon igår. Direkt efter det blev det en powerwalk på 35 minuter. Jobbigt men skönt! Och magen känns som fan nu!

17/2 - Dagens träning

05.24 - När jag vaknade så hade jag så där ont i ryggen igen. Jag fattar det verkligen inte. Men jag har i alla fall beslutat mig för att inte göra någon pilates här på morgonen. Istället går jag ut och går efter att jag lämnat Trollet på dagis och sen när jag kommer hem efter den så ska jag se om ryggen känns bättre då, för pilates med ryggont är ingen hit kan jag säga!

13.32 - Det var glashalt ute i morse så det blev ingen promenad. Bara att gå hem igen men jag passade på att göra en ny bloggdesign i alla fall. Alltid något. Men nu ska Grisen sova så nu ska jag passa på att göra ett Zumba pass. Det var så roligt igår och jag har faktiskt ingen träningsvärk så jag tänker passa på!

14.36 - Ett svettigt Zumba pass på 45 minuter är avklarat och det var lika roligt idag. Lite roligare när man kan hänga med lite mer också denna gången eftersom jag kunde hänga med lite mer i stegen.

Inspiration #19



Ny design...

Det är konstigt men det är mycket roligare att blogga när man har en design som är rolig. Laddade hem en design som jag gillade och har suttit en stund och gjort en snygg header med bilder som kommer inspirera mig varje gång jag går in på bloggen. Jag gillart!

16/2 - Dagens träning

12.30 - Eftersom jag har fortfarane fruktansvärt ont i ryggen (eller snarare i ryggslutet och ner i rumpan) så ville jag ta det lught idag och har istället för en morgonpromenad stannat inne och fortsatt göra ett cirkelträningsschema. Det blir armar och bröst på tisdagar. Rumpa och ben på torsdagar och rygg och mage på lördagar. Nu ska jag bara finslipa på övningarna så ska jag testa hur övningarna ter sig tillsammans så fort ryggen mår bättre.

14.24 - Har precis gjort 45 minuters Zumba och det är ju verkligen skitroligt! Jag är högröd i ansiktet och jag flåsar som om jag sprungit ett marathon men jag fick verkligen upp pulsen och eftersom denna träningsvideon var "Cardio Party" så är det ju så det ska vara. Jag känner fettet brännas bort!

16.28 - Kom precis in efter en 35 minuters powerwalk i värsta snöovädret och jag är helt slut nu kan jag erkänna. Skönt att ha kommit ut i alla fall men nu är det slut på träningen för idag!

Inspiration #18


Jag känner mig nästan besatt av Candice Swanepoels kropp!
Fan så snygg hon är!!!

15/2 - Dagens träning

05.54 - Vaknade tidigt och gjorde 20 minuters pilates. Jätteskönt men har fortfarande väldigt ont i ryggen, vet inte varför det inte går över! Inatt har det snöat som fan så vi får se vad det blir för sorts promenad nu på morgonen. Eftersom dom inte kan ploga på morgonen (så folk faktiskt kommer till sina jobb) så är det JÄTTEJOBBIGT att gå med vagnen och pulsa runt. Någonpowerwalk blir det väl inte antar jag...

12.40
- Efter att jag lämnade Trollet på dagis så blev det ingen promenad. Det var snö överallt och det var självklart ingen som hade tänkt tanken att ta ut en traktor och ploga. Men det blev en rejäl träning att ta vagnen till och från dagis med all den där snön ändå! Istället åkte jag till InterSport med Grisen och köpte ett par handledsvikter. Nu ska jag sätta mig och lägga upp ett cirkelträningsprogram.

18.16 - Innan middagen idag så var jag ute på en 35 minuters powerwalk. Jag var ju tvungen att testa dom nya handledsvikterna så jag spände på mig dom och ankelvikterna och gick på som en galning. Jag tror inte att jag har svettats så på väldigt länge! Handledsvikterna fick verkligen igång hjärtat och flåset och jag kände hur musklerna i armar och axlar jobbade. Underbart! Dock så tror jag att jag kommer somna som en klubbad säl ikväll! Jisses jag är fullkommligt slut nu.

Cirkelträning

Försöker göra ett cirkelträningsprogram så jag kan träna hemma. Jag måste säga att det är ganska svårt ändå att få till något bra faktiskt men det får ta den tid det tar så jag kan börja träna musklerna lite mer och inte bara försöka få upp pulsen!


Inspiration #17



14/2 - Dagens träning

09.30 - Har varit ute på en härlig morgonpromenad. Om man nu tycker det är härligt med halv snöstorm, jobbig barnvagn i snömodd och skor som skavde. Man fan jag var ute på en 35 minuters powerwalk i alla fall...

14.18
- Har precis gjort 20 minuter Zumba. Vågade inte göra mer än 20 minuter för jag fuskade och drack en energidyck förut och jag fick för mig att jag fick ont i brösten. Det kändes så man kanske är det bara inbillning. Jag är i alla fall riktigt svettig nu. Roligt var det också!

18.09 - Är verkligen helt slut nu! Efter att Mannen kom hem från jobbet gick jag ut på dagens andra powerwalk. Gick samma vända som i morse fast åt motsatt håll så det blev också på 35 minuter. Det känns i kroppen att man har hållt igång idag för jag är helt mör. Har precis tagit en jättevarm dusch och det var verkligen skönt för mina stackars muskler.

13/2 - Dagens träning

06.18 - Det är måndag. En ny dag och jag gick upp och gjorde 20 minuter pilates tidigt. Skönt men jag har fått så jäkla ont i ryggen att jag inte kunde träna som jag ville. Dock så vet jag ju att det hjälper med Pilates när jag har ont så det kommer snart gå över och jag kommer sart känna mig starkare igen. Det gäller ju bara att hålla igång och fortsätta träna!

Mätte mig i morse också. Fy fan. Det var bara det. Fy fan!

09.27 - Efter att jag lämnat Trollet på dagis så tog jag en 30 minuters promenad. Kallt som fan var det. Där är väl en av anledningarna till att jag inte kan hålla uppe motivationen. Det är alldeles för jävla kallt att vara ute och gå! Men det är bara att bita ihop för fläsket måste bort!

16.14 - Kom precis in efter en kall powerwalk på 35 minuter. Är helt mör i kroppen men det är OTROLIGT skönt faktiskt. Satte på mig vikterna runt benen och bara gick som fan. Döskönt! Nu är det färdigtränat för idag och denna dagen kan jag ju vara stolt över i alla fall, för idag har jag gjort precis det som jag planerat i träningsväg.

Do it!



13 Februari 2012 - Mätning & vägning

Vikt: 85 kg (+3,5 kg)
BMI: 29,8 / +1,6 (Överviktig)

V. Arm: 37 cm (+ 1)
H. Arm: 37,5 cm (+ 1)
Byst: 99 cm (- 1 cm)
Under byst: 81,5 cm (+/- 0 cm)
Midja: 83,5 cm (+ 8 cm)
Navel: 103 cm (+ 8 cm)
Höft: 104 cm (+ 1,5 cm)
Stuss: 111 cm (+ 2,5 cm)
V. Lår: 67,5 cm (+ 2,5 cm)
H. Lår: 66,5 cm (+ 0,5 cm)

Det är inte speciellt upplyftande att skriva hur mycket fläsket har ökat med. Fy fan! Jag vet ju dock varför. För mycket skitätade och ingen motion. Det är ganska enkel matte. FUCK!

12 februari...

Det är fruktansvärt. Jag sitter bara här. Jag kommer inte ens ut på promenader längre. Det är för kallt säger jag men det är ju inte sant. Jag är ju bara lat. Och jag blir så besviken på mig själv men ändå så förändrar jag mig inte. Jag lider av mina kilo men jag gör inget åt saken. Förutom att planera och bestämma hur jag ska göra. Det är det där med att utföra sakerna sen som det är värre med. Fan ta mig!

Jag behöver hjälp tror jag...

RSS 2.0