Vecka 6 - Dag 39

Dag trettionio: Vad är det jobbigaste som du har gett upp med din viktnedgång?
Ingenting? Jag har ju egentligen inte gett upp någonting eftersom jag kör allt med måtta grejen. När jag däremot började med denna 8 veckors utmaningen så var första veckoutmaningen att jag skulle avstå från någonting i en vecka. Jag valde min stora last, smågodis. Det gick åt helvete haha! Jag kan inte tvinga mig själv att avstå något helt eftersom jag då blir helt galen och kan inte tänka på annat än just den saken så därför kör jag allt med måtta... Funkar finfint för mig!


Vem har stuit min energi?

God morgon! Är det någon av er som har stulit min energi? Och om det är så kan ni tänka er att lämna tillbaka den? Herregud jag fattar inte varför jag är så trött hela tiden! Jag kommer verkligen inte upp på morgonen och när jag väl gör det så är det med bultande huvudvärk och ögon som är så fulla i grus att det knappt går att hålla dom öppna... Nu ska jag snart ut på en morgonpowerwalk/springtur men först ska jag försöka rätta till mitt yttre så jag inte skrämmer livet ur folk haha!


Vecka 6 - Dag 38

Dag trettioåtta: Vad brukar du beställa när du går på restaurang?
Eftersom jag väldigt väldigt sällan går på restaurang så brukar det väl inte bli något nyttigt precis. Går vi ut och äter så blir det oftast thai som vi båda älskar och då beställer jag ALLTID Kaw Pad Gai! Alltid! Det är stekt ris med kyckling och grönsaker. Det är sååå jävla gott att saliven rinner här bara jag tänker på det! Det är inte nyttigt för fem öre men det blir kanske 6 gånger på ett år som vi äter sånt så det unnar jag mig utan ens reflektera över det!




Frukost!

Jag fick världens bästa ide igår så hg stack och köpte jordgubbar och druvor. Det sitter jag och mumsar på här tillsammans med äggröra till frukost. Herrejävlar så gott det är!

Annars så befinner jag mig fortfarande i en bröllopsbubbla och träningen i ensamform är ganska sporadisk just nu. Men jag tränar allt, tillsammans med maken ;)


Vecka 6 - Dag 37

Dag trettiosju: Vad har du på dig när du är på stranden?
En bikini så klart! Ibland känner man sig förfärlig och vill helst dölja sig under ett tält men det är egentligen ingen annan än jag som lider av hur jag ser ut har jag insett så att försöka dölja sig själv från andra är bara dumt.

Undra om man någonsin kommer ha en sån här bikinkropp? Antagligen inte haha! Men det är okej ändå!

Vecka 6 - Dag 36 - Utmaning 6

Weekly challenge: Fokusera på en del av din kropp (till exempel armar) och arbeta hårt på just den delen varje dag!
Tvåbarnsmamma som man är så finns det väl bara en del som jag kan fokusera på eller hur? Det kommer självklart bli en massa mage under denna veckan. Ska bli intressant att se om jag ser någon skillnad på magen på bara en vecka!

Dag trettiosex: Vilken sorts klädesplagg skulle du vilja kunna bära efter att du tappat din vikt?
En jäkligt tajt klänning! En sån där klänning som alla tjockisar drömmer om att kunna ha på sig och att det ska se bra ut!


Vecka 5 - Dag 31 - 35

Dag trettioett: Vilka nyttigheter äter du helst istället för godis, chips och dylikt?
Bär i alla former! Det är ju så otroligt gott att sitta en sommarkväll och trycka i sig färska bär... Jag älskar det verkligen!

Dag trettiotvå: Vilken svaghet har du? Vilken sorts mat kan du bara inte säga nej till?

Choklad. Det är för mig omöjligt att sluta med... och jag har försökt, tro mig! Men jag har insett att förbud fungerar inte för mig utan för mig är det allt i måttliga mängder som gäller. På det viset klarar jag av att inte överäta som jag brukar göra om jag ger mig själv förbud...

Dag trettiotre: Om du räknar kalorier, kommer du fortsätta med det när du väl nått ditt viktmål?

Antagligen inte eftersom det är ganska trist att sitta och trycka in allt jag äter. Däremot så kommer jag ju självklart se till att jag fortsätter äta ordentligt även efter jag har nått mitt mål för annars går jag ju bara upp igen!

Dag trettiofyra: Kommer du fortsätta med samma träningsrutiner när du nått din målvikt?

Ja. Ingen tvekan. Det måste man ju göra för annars så sitter man där igen med en massa runt magen som inte ska vara där!

Dag trettiofem: Gör du mestadels cardio, styrka eller både och?

Jag kör en allsköns blandning av powerwalks, jogging, cirkelträning, pilates och Zumba...



28/5 - Mätning & vägning

Nu är jag tillbaka! På riktigt denna gången haha! Nu är jag en gift kvinna och all stress är som bortblåst! Vi hade en underbar helg, helt underbar verkligen med perfekt väder för en utomhusvigsel och fest! Denna veckan som har varit har jag struntat helt i träning och mat och sånt för jag har helt enkelt inte orkat bry mig om det när jag varit så stressad och uppe i varv...

Siffrorna ser ut som följer... Inte så farligt som jag först trott faktiskt för att inte ha tränat under hela veckan!

Vikt: 78 kg (+0,5 kg)
BMI: 27,0 (+/-0 / Överviktig)

V. Arm: 34 cm (+/-0 cm)
H. Arm: 34 cm (+/-0 cm)
Byst: 91 cm (+1 cm)
Under byst: 76 cm (+/-0 cm)
Midja: 75 cm (-1 cm)
Navel: 90 cm (+/-0 cm)
Höft: 95,5 cm (+1,5 cm)
Stuss: 99,5 cm (-0,5 cm)
V. Lår: 62 cm (-1 cm)
H. Lår: 62 cm (-2 cm)

Jag har klarat ett av mina delmål utan att ens ha försökt! Alla mina mått ligger under 100 cm! Det är ju helt klart värt att fira!! Men nu är det slut på att få strunta i träning och annat bara för att jag ska gifta mig. Nu är det ordentlig träning och matlagning som gäller. Inga mer ursäkter!

Vecka 5 - Dag 30

Dag trettio: Ger du dig själv några belöningar när du når dina delmål och målvikt?
Jag har 2,5 kilo kvar till mitt första delmål och då kommer jag köpa mig en ny sportBH som lite belöning. Den jag har nu börjar ju onekligen bli ganska stor! Jag har ju ändå tappat 8 cm runt bysten så det är väl inte så konstigt... När jag når min målvikt vet jag inte vad jag ska belöna mig med... en ny garderob lär väl vara nödvändigt då så kanske det ;)


21/5 - Dagens träning

06.21 - Pilates är någonting som jag kommer se till att jag gör varje dag denna veckan. Allt för att tajta till magen lite till innan bröllopet på lördag... Nu var i alla fall 20 minuter avklarade!

11.33 - Gick en härlig långpromenad förut ner till floristen och pratade brudbukett för sista gången innan det är dags att gifta sig. 1 timme och 30 minuter i gassande solsken. Gissa om jag var törstig och varm när jag kom tillbaka?

Vecka 5 - Dag 29 - Utmaning 5

Veckans utmaning! Köp ett klädesplagg en storlek för liten och häng någonstans där du kan se den. Tänk varje dag på hur bra det kommer kännas när plagget passar!
Hmmm... jag har så otroligt mycket läckra kläder i garderoben så det känns ju inte som att jag egentligen behöver köpa något nytt men man vill ju ha en riktigt fin belöning när man har gått ner sin vikt är klart... Jag får börja kolla lite helt enkelt :)

Day 29: Vilken är din nuvarande vikt? Har du minska, ökat eller hållt din vikt sen du började?

Just nu väger jag 77,5 kilo. Precis samma som när jag började för fyra veckor sedan. Skittrist men träningen har ju inte varit bra. Jag har varit sjuk flera gånger och jag stressar som fan för att hinna med allt innan bröllopet. Men nu har det lugnat ner sig lite så jag hoppas att jag hinner med lite träning under denna veckan...

21/5 - Mätning & vägning

Vikt: 77,5 kg (+0,5 kg)
BMI: 27,0 (+/-0 / Överviktig)

V. Arm: 34 cm (-0,5 cm)
H. Arm: 34 cm (+0,5 cm)
Byst: 90 cm (+0,5 cm)
Under byst: 76 cm (+/-0 cm)
Midja: 76 cm (+2 cm)
Navel: 90 cm (+2,5 cm)
Höft: 94 cm (+/-0 cm)
Stuss: 100 cm (-1 cm)
V. Lår: 61 cm (-1 cm)
H. Lår: 60 cm (-1,5 cm)

Jag är så klart inte nöjd men just nu så bryr jag mig inte så där jäkla mycket för jag har annat att tänka på denna veckan. Jag ska försöka klämma in lite träning under veckan men om jag inte hinner med det så är inte det hela världen... På lördag är det dags! :D

Vecka 4 - Dag 26 - 28

Det har varit ett par tokig dagar här hemma och jag har inte ens hunnit tänka tanken att öppna datorn. Tyvärr har ju det inneburit att jag inte heller hunnit tänka tanken på att träna men det är sånt man får ta antar jag... Här kommer i alla fall svar på dom frågorna som jag har missat att lägga upp!

Dag tjugosex: Dricker du alkohol? Vad brukar du dricka?

Det är väldigt sällan jag dricker alkohol. För det första har jag två barn så jag känner inte att jag vill dricka speciellt ofta. Någonting kan ju alltid hända och jag vill alltid kunna köra och sådana saker. Dock så älskar jag vin och det finns ju jättebra alkoholfria alternativ! Men i helgen blir det alkohol, närmare bestämt en hel del champagne! För jag gifter mig på lördag!!

Dag tjugosju: Gör "Lingonveckan" dig hungrigare än vanligt och tillåter du dig att äta mer under den tiden av månaden?
Herregud! Den som säger att jag inte får trycka i mig choklad under mensen skulle jag kunna strypa tror jag.

Dag tjugoåtta: Finns det någon sorts mat eller dryck som du har förbjudit dig själv från att äta?

Jag tror på allt med måtta men jag försöker att ta väldigt lite av feta såser och grädde och sånt eftersom jag blir väldigt sjuk av för mycket fett. Min IBS blir helt galen om jag äter för mycket fet mat... Men den har blivit mycket bättre sen jag bestämde mig för att börja äta halva tallriken grönsaker! Mycket bättre!

Vecka 4 - Dag 25

Dag tjugofem: Äter du någinsin snabbmat?
Mannen har en regel att varje fredag direkt efter löning så vill han köpa pizza. Oftast brukar jag köpa kebabsallad (som säkert inte är nyttigt men det är ju i alla fall bättre än pizza!) men ibland är jag busig och tar pizza.


Sjuka. Igen!

Det är inte sant det här! Jag har världens förkylning, Grisen har världens förkylning som dessutom verkar ha muterat eller nåt och Trollet har närmare 40 graders feber. Gissa hur mycket träning det blir? Fan va trist!

Vecka 4 - Dag 24

Dag tjugofyra: Är din viktnedgång en av dom viktigaste sakerna i ditt liv?
Ja, just nu är det faktiskt så. För det handlar om så mycket mer än bara vikten. Det handlar om att vara hälsosam och frisk och det handlar om att orka göra saker tillsammans med mina barn! Än så länge har jag gått ner åtta kilo och man märker ganska omgående att man orkar mer och mer för varje kilo man tappar!

Vecka 4 - Dag 23

Dag tjugotre: Känner du att din vikt håller dig tillbaka socialt?
Nej absolut inte! (Ärligt, vissa av dessa frågor är så löjliga haha!)

14/5 - Dagens träning

Idag har det bara blivit två powerwalks men jag har ännu en gång blivit jätteförkyld och halsen känns som att någon har tryckt ner en taggig tennisboll i den. Underbart. Jag har istället hållt ordentlig koll på maten idag för att väga upp att jag inte varit så aktiv, får hoppas att det ger utdelning.

Vecka 4 - Dag 22 - Utmaning 4

Vecka fyra!

Veckans utmaning: Ändra dina matvanor! Pröva en frukt och en grönsak som du aldrig har provat förut och lär dig laga en ny hälsosam maträtt!
Nu lagar jag ju väldigt sällan mat men denna veckan är det faktiskt så att jag ska laga middagsmaten så det ska bli en del nya rätter som jag har hittat. Får se vad Mannen tycker om dom sen bara haha!

Dag tjugotvå: Är du generellt mindre eller större än dina vänner?
Det är nog både och tror jag. Vissa är otroligt mycket mindre än mig och några är mycket större än mig. Men det spelar inte mig någon roll. Jag försöker att inte jämföra mig med vänner eller andra, även om det är svårt ibland.


14/5 - Mätning & vägning

Vikt: 77 kg (-0,5 kg)
BMI: 27,0 (+/-0 / Överviktig)

V. Arm: 34 cm (-0,5 cm)
H. Arm: 33,5 cm (-1 cm)
Byst: 89,5 cm (+0,5 cm)
Under byst: 76 cm (-1 cm)
Midja: 74 cm (-1 cm)
Navel: 87,5 cm (+0,5 cm)
Höft: 94 cm (-2 cm)
Stuss: 101 cm (-1 cm)
V. Lår: 62 cm (+/-0 cm)
H. Lår: 61,5 cm (+0,5 cm)

Nu när jag mätte mig så upptäcker jag att jag äntligen har klarat ett av mina delmål! Alla mina mått är numera under 100 cm! Fan så skönt det känns! Bara två kilo kvar tills mitt första viktmål är klarat också och det SKA jag klara denna veckan! För nu är det bara en mätning och vägning kvar innan mitt bröllop och tills dess ska jag ha kommit ner mina första tio kilo!

Vecka 3 - Dag 21

Dag tjugoett: Lyssnar du på musik när du tränar?
JA! Jag är besatt av musik och kan aldrig har det helt tyst runt omkring mig. Jag har Spotify Premium (som är nog den bästa jäkla uppfinningen någonsin) och har gjort en massa spellistor i min iPhone som jag har när jag är ute och går. Jag har spellistor när jag cirkeltränar och nu när jag skriver om träning och annat har jag andra spellistor. Jag hade aldrig klarat mig utan musik. Aldrig!


Vecka 3 - Dag 20

Dag tjugo: Hetsäter du någonsin? Hur ofta ofta och vad sätter igång det i så fall?
Nej det gör jag inte men jag var nog inte långt ifrån ett tag där när jag var hemma med sonen tror jag. Jag är väldigt glad att jag har sluppit alla former av ätstörningar och det är så otroligt viktigt för mig att leva ett långt och hälsosamt liv för mig familjs skull. Jag kommer kämpa som en galning för att mina barn ska få en hälsosam syn på mat!


Vecka 3 - Dag 19

Dag nitton: Har du någonsin ljugit för att undvika att äta något?
Undvika äta något? Hahaha nej just det där med att undvika äta något har liksom aldrig varit mitt problem. Däremot så har jag ljugit om vad jag har ätit. Herregud när jag var mammaledig med sonen så var jag nog i affären varje dag och köpte nåt. En påse chips, smågodis, kakor. Jag kunde sätta i mig en hel kladdkaka själv en dag... Det är väldigt skönt att man har ett bättre förhållande till mat numera för så där är inte hälsosamt att hålla på varken för kroppen eller själen!



10/5 - Dagens träning

06.01 - Äntligen mår jag bättre så jag känner att jag kan träna igen. Det har jag firat med att träna 20 minuter pilates här på morgonen. Nu när man inte tränat på flera dagar så var det skitjobbigt igen. Det enda trista med träning är ju att så fort man gör ett uppehåll så är kroppen jätteslö och trött. Men när man bara haft uppehåll i några dagar så går det fort att få upp styrkan i kroppen!

08.46 - Så var man hemma efter en powerwalk på 40 minuter! Det är så galet varmt idag. Femton grader när jag gick hemifrån kvart i åtta! Underbart men svettigt så klart! Nu blir det frukost framför TVn så jag kan se det senaste Revenge avsnittet! Love.

Egentligen var det meningen att det skulle bli en powerwalk till idag men det bara vräker ner ute så jag har verkligen ingen lust till att gå ut och traska i vätan. Det får duga som det är ändå...

Vecka 3 - Dag 18

Dag arton: Äter du tillsammans med din familj? Är dom för eller emot din diet?
Vi äter självklart tillsammans. Det är väldigt viktigt för mig och än så länge är barnen så små så att det faller sig naturligt att vi gör det. När barnen blir större och dom är iväg till kompisar och på träningar och annat blir det väl svårare antar jag. Den dagen den sorgen.
Självklart är dom för min diet. Hoppas jag. Annars har dom ljugit för mig hela tiden haha! Mannen har till och med blivit lite inspirerad och har börjat prata på att han själv vill börja äta mitt upplägg med halva tallriken grönsaker istället. Vilket för mig, som har IBS, funkar otroligt bra! Lite fett och alla fibrer fyller magen ordentligt!

Det där är inte vi ;)


Vecka 3 - Dag 17

Dag sjutton: Har du någonsin blivit kallad fet? Eller för smal för den delen?
Jag har aldrig blivit kallad fet men för smal har jag blivit kallad på den tiden jag var som minst. Jag tror inte att det är många som faktiskt vågar säga till någon att dom tycker att dom är feta men det är inte många som har problem med att säga till någon att dom är för smala.
När jag var som smalast så vägde jag 48 kilo. Lägg den vikten på nästan 169,5 cm så är det alldeles för lågt. Det är undervikt så det skriker om det. Jag kunde inte ens köra bil för jag fick ont i ryggraden av fjädrarna i ryggstödet. Då är man för smal. Men folk hade inga som helst problem med att håna mig för att jag var så smal. Inga alls. Ofta fick jag höra att "Vadå? Ska du till affären? Är det den dagliga ostskivan nu eller?"
Jag vet inte om det var människors skeva sätt att försöka hjälpa mig eller nåt. Jag tror nog att det vad som var deras intentioner men även dom bästa avsikter är sårande för dom visste ju inte vad jag gick igenom eller varför jag var så otroligt smal. Dom visste inte att varje gång jag stoppade något i munnen så kräktes jag upp det igen. Det var aldrig tal om anorexia eller bulimi, för jag ville äta. Herregud jag ville äta allt! Men jag var sjuk och fick inte behålla någonting. Inte ens en ostskiva som min så kallade bästa vän trodde var min dagliga diet...



Vecka 3 - Dag 16

Dag sexton: Har du någonsin struntat i träningen för att du helt enkelt inte orkat?
Självklart. Har inte alla det? Man kommer inte ända upp till 85 kilo om man inte struntar i ett par träningspass då och då!  Tyvärr så har jag väl inte den starkaste karaktären kanske så det finns otroligt många träningspass som är skippade!
Numera så känner jag dock att jag har förändrats på något sätt. Jag har förändrat sättet jag tänker på, sättet jag fungerar på och detta har hänt innifrån och ut. Jag vet att även om jag skippat ett träningspass så är det inte hela världen men jag vet också att jag inte ska lägga ner hela träningen för att jag missat ett pass...



The cold from hell!

Jag har drabbats av en förkylning så ondskefull att den endast kan komma från en enda källa, djävulen själv! Var ute och gick i morse och även om jag har varit lite förkyld under helgen så har det inte varit så farligt... Men i morse sa det bara pang när jag var ute och gick. Helt plötsligt så rann svetten och jag frös som besatt, hostand var fruktansvärd och näsan började rinna!
Jag behövde verkligen inte detta nu! Jag har inte tid med detta nu! Jag ska för fan gifta mig om några veckor och behöver vara frisk så jag kan bränna fett för i helvete!! Så nu får deet bli supervila idag och imorgon och sen skiter jag fullständigt i hur jag mår för efter det måste jag sätta fart på fläsket! Eller kanske ska man bara strunta i att man mår skit? Ibland känns det som att man är sjuk, tar det lugnt och blir frisk och så fort man börjar röra på sig igen så blir man sjuk igen? Någon som har några råd att ge?


Vecka 3 - Dag 15 - Utmaning 3

Veckans utmaning: Lägg till 30 minuter extra på varje träningspass du gör och om du inte planerat att träna alls en dag så träna 30 minuter!
Det är ju bara att köra helt enkelt men ärligt talat så vet jag inte om jag hinner lägga till 30 minuter på varje pass utan det får bli 30 minuter extra varje dag istället!

Dag femton: Vilken är den träningsform du tycker bäst om?

Jag tycker det finns väldigt många träningsformer som är roliga och hur jag än tänker så har jag svårt att välja bara en. Favoritträningsformen beror ju helt och hållet på hur jag känner mig just den dagen faktiskt. Men någonting jag skulle ha svårt att klara mig utan är nog mina powerwalks tror jag...


7/5 - Mätning & vägning

Vad fan är det här?! Det har alltså inte hänt någoting på en vecka... Överhuvudtaget! Åhhh jag blir så jäkla trött! Har jag hamnat på min första berömda platå måntro? Om jag har det så kan den där platån fara åt helvete för att vara ärlig!
Jaja, jag har ju i alla fall inte gått upp och det ska jag väl kanske berömma mig för men det är så retligt när mitt första delmål (75 kg och 10 kg viktnedgång) ligger där och retas med mig och det känns inte som att vad jag än gör så kommer jag ner dit! Kanske är det stressen inför bröllopet om 19 (!!!) dagar som stressar upp mig men fan jag vill så gärna vara nere till 75 den dagen!

Nu är i alla fall alla saker som kan göras iordning innan den stora dagen klara och jag kan fokusera på att tappa dom här 2,5 kilona innan jag gifter mig! JAG SKA KOMMA NER DIT!

Vikt: 77,5 kg (+/-0 cm)
BMI: 27,0 (+/-0 cm / Överviktig)

V. Arm: 34,5 cm (+/-0 cm)
H. Arm: 34,5 cm (+/-0 cm)
Byst: 89 cm (+/-0 cm)
Under byst: 77 cm (+/-0 cm)
Midja: 75 cm (+/-0 cm)
Navel: 87 cm (+/-0 cm)
Höft: 96 cm (+/-0 cm)
Stuss: 101 cm (+/-0 cm)
V. Lår: 62 cm (+/-0 cm)
H. Lår: 61 cm (+/-0 cm)

Vecka 2 - Dag 14

Dag fjorton: Tillåter du dig själv en vilodag från träningen eller en dag där du får äta vad du vill?
Absolut! Jag försöker alltid få in minst en powerwalk om dagen men ibland så hinner man inte helt enkelt när man har två barn. På lördagar får jag äta vad jag vill och då brukar jag äta en smörgås till frukost istället för min vanliga frukost. Jag äter helst inte bröd annars men en gång i veckan är det supergott! Och självklart får jag äta lördagsgodis på lördagar! En av höjdpunkterna i veckan ;)


Vecka 2 - Dag 13

Dag tretton: Blir den dieten du håller lidande på grund av dina vänner?
Absolut inte! Jag äter det jag äter oavsett vad någon annan äter eller tycker om mina matvanor. Jag är ansvarig för mitt eget ätande, inte någon annan!


Hur går det här då?

Hmmm... viktnedgång och tårtor går så där ihop va? Det är nu bara 22 dagar kvar och jag håller för tillfället på att provgöra bröllopstårtan så jag vet hur smakerna går ihop... Dock så kan jag ju inte låta bli att provsmaka under tiden heller! Lägg det till att jag inte rört mig på två dagar eftersom jag fortfarande har ont i knät efter att dottern satt sig på det ännu en gång! AJ! Jag hoppas på att kunna röra mig imorgon igen haha!

Vecka 2 - Dag 12

Dag tolv: Vad är dina vänners matvanor?
Ärligt talat så struntar jag i hur mina vänner äter för det är upp till dom. Jag tänker inte tjata på dom att dom ska äta efter tallriksmodellen som jag själv gör eller att dom bör sluta med vissa saker eller börja med andra. Dom är vuxna människor som kan ta hand om sig själva... Därmed är det inte sagt att jag inte ger dom tips och råd när dom ber om det!


Vecka 2 - Dag 11

Dag elva: Hur ser din familjs matvanor ut?
Jag hade önskat att dom skulle äta mer grösaker men det verkar som att det loppet är kört. Jag försöker inspirera min sambo och son att följa mig och ha halva tallriken grönsaker, än så länge har jag inte lyckats. Dottern äter än så länge allt jag lägger på hennes tallrik, allra helst faktiskt broccoli. Får se hur länge det håller i sig!


3/5 - Dagens träning

Idag kommer det inte bli någon mer träning än en lugn promenad som jag var ute på för en timma sen. Igår satte sig nämligen Grisen på mitt knä med en ordentlig duns och jag har apont i knät fortfarande. Så det får bli en lugn dag idag... Men det gör inget för det är bara 23 dagar kvar till bröllopet och jag känner mig sååå stressad över allt jag måste hinna!

Vecka 2 - Dag 10

Dag tio: Äter du frukost? Vad brukar du äta?
Jag har aldrig varit speciellt förtjust i frukost eftersom jag inte tycker om att äta bröd varje dag. Jag tycker det blir så torrt och tråkigt. För att jag ska älska bröd så måste jag ha en massa Bregott på och det känns ju aldrig så kul... Nu mera älskar jag dock frukost för nu äter jag istället oftast äggröra på två ägg och en tallrik fil med olika bär. Det är så otroligt gott att jag verkligen längtar till frukost numera!


Dom 2 senaste dagarna...

så har jag varit ute i den underbara solen hela tiden! Antingen har jag powerwalkat eller så har jag lekt ute med barnen. Vi har alla röda näsor för att bevisa det ;) Herregud vad jag älskar våren och sommaren! Det är så underbart att få en massa sol och värme... Jag kan inte annat än att njuta!


Vecka 2 - Dag 9

Dag nio: Vilken är din favoritmat, hälsosam eller inte.
Det måste vara spaghetti och köttfärssås! Jag älskar det verkligen. Blir som ett litet barn då vi bestämt att vi ska äta det här hemma. Det är ju dock inte speciellt nyttigt med alla kolhydrater och annat gott men jag ser alltid till att halva tallriken är grönsaker! Mumma!


RSS 2.0