Inspiration #16



Vackra, vackra, vackra Miranda Kerr!

28/1 - Dagens träning.

Det blev en ganska lugn promenad på 40 minuter idag bara. Anledningen var att Grisen var med i vagnen och jag ville verkligen få henne att somna eftersom hon inte sovit någonting under natten typ. Sen så var det skönt att inte pinna på allt för mycket eftersom jag själv var så trött!

Men idag har vi i alla fall varit och handlat mat och då har jag köpt mycket mat som är bra när man inte äter kolhydrater. Självklart äter jag lite kolhydrater, på lördagar så får jag äta vad jag vill har jag bestämt för annars vet jag att det inte kommer funka! Igår var lätt och idag har jag faktiskt inte ätit så mycket kolhydrater ändå trots att det är lördag.

27/1 - Dagens träning

Idag har jag börjat med en ny diet. Jag har uteslutit kolhydrater nästan helt (helt går ju faktiskt inte). Ingen mer pasta eller ris eller potatis... Inget med bröd eller musli eller flingor, Ganska skönt än så länge att inte känns sig helt svullen som man alltid gör av kolhydrater. Medans Mannen och Trollet har ätit pizza så har jag ätit kebabsallad. Det var riktigt gott så det var inte svårt idag att strunta i kolhydraterna. Jag är ändå inte så förtjust i pizza så idag var en lätt dag. Frukosten kommer dock bli svårt men ska försöka köra yoghurt med bär och kokt ägg och te. Det borde väl funka tycker jag...

I morse var jag ute på en 35 minuters lång promenad. Vikterna jag fick i julklapp satt runt anklarna men det var väldigt tungt. Jag gick ut på en 40 minuters promenad efter att Mannen kommit hem från jobbet också, då utan barnvagn och då gick det mycket lättare. Skönt att röra på sig! Och skönt att få vara själv en stund, även om jag måste svettas för att få vara det ;)

Motivation?

Var hittar folk motivation egentligen? Jag har då fan ingen motivation någonstans! Jag måste bara lära mig att tvinga mig själv... Har dock rekryterat syrran till att pusha och tvinga och kanske piska om det skulle behövas...

22/1 - Dagens träning

Kom precis in efter en 30 minuter lång promenad i snöstorm... Ganska skönt faktiskt. Men jag är förfärlig för jag ställde mig på vågen och jag har gått upp 2,5 kilo. Fuck!

Inspiration #15


15/1 - Dagens träning

10.04 - Nu har jag precis varit ute på en morgonpromenad på ca 30 minuter. Jag fick ankelvikter i julklapp så dom har invigts idag och jag kan nog nästan garantera att jag kommer ha en ganska rejäl träningsvärk imorgon... Det var därför jag inte gick en så lång runda idag, jag ville "lära känna" ankelvikterna innan jag gick längre. Imorgon får det bli en ordentlig runda.

Vet inte om jag kommer hinna med någon mer promenad idag, Trollet ska nämligen börja med en sorts kampsport (för små barn då så klart) idag och innan dess har jag en massa hushållsarbete att stå i... Nu ska jag dock unna mig ett varmt och jättebubbligt bad tillsammans med en bok och lugn musik!

Nu måste jag sätta igång igen!

Har fortsatt med min otroligt slappa bana även efter årsskiftet och nu är det fan dags att ta tag i skiten. Nu tänker jag börja ordentligt igen och eftersom jag inte längre ammar Grisen så kan jag nu ändra om kosten ordentligt också...

4/1 - Dagens träning

Idag har jag i alla fall kommit ut och rört lite på mig. En 30 minuters powerwalk/joggingtur blev det efter att Mannen kommit hem från jobbet. Känns skönt att ha gjort något, det dövar det dåliga samvetet i alla fall även om jag vet att en dag inte gör så jävla mycket skillnad i det långa loppet. Jag måste komma igång igen och komma ut varje dag minst en timma.

Fan jag är helt oinspirerad!

Jag sitter här och mår illa över mig själv men inte fan lyfter jag på arslet och gör något åt saken. Jag är så lat att det är tragiskt ärligt talat! När Mannen kommer hem från jobbet så måste jag tvinga mig själv ut på en powerwalk i alla fall. Blir ju helt fel nu när Trollet är hemma från dagis. Från och med måndag är Trollet på dagis igen så då måste jag sätta fart!

Fan! Var är Jillian Michaels när man behöver henne? Skrik på mig!

Inspiration #14



Åh så vacker hon är! Lite för smal kanske men det är ju akska snyggt när man ser rutorna på magen. Fan! Innan jag träffade Mannen och fick Trollet och Grisen så red jag varje dag och tränade på gym fyra gånger i veckan. Då var det inget fett någonstans och rutorna såg man. Nu är rutorna väl dolda innanför ett tjockt härligt lager fläsk!

2 Januari 2012 - Mätning & Vägning

Vikten blev väl inte alls vad jag hade önskat men det har varit både jul och nyår och då går jag tyvärr alltid upp i vikt eftersom jag inte har nåon karaktär och inte har rört på mig alls. Men det är bara ett halvt kilo, det kunde varit värre! Mätningarna var lite överallt. Stillstående på vissa, ner lite på vissa och upp runt bysten? Nog för att jag ammar lite fortfarande men jag känner inte att jag har en massa mjölk i brösten. Dock så har jag kanske använt en annan BH denna gången.

Vikt: 81.5 kg (+0,5 kg)
BMI: 28,4 / +0,2 (Överviktig)

V. Arm: 36 cm (+/- 0)
H. Arm: 36,5 cm (+/- 0)
Byst: 100 cm (+2 cm)
Under byst: 81,5 cm (+3,5cm)
Midja: 81 cm (+/- 0)
Navel: 95 cm (+/- 0)
Höft: 102,5 cm (-0,5)
Stuss: 108,5 cm (-0,5)
V. Lår: 65 cm (-1,5 cm)
H. Lår: 66 cm (+/-0 cm)

Så ska man skriva några mål för nästa vägning och mätning. Vågen måste ju stå på under 80 kilo nästa vägning. 79 kilo är målet! (Förhoppningsvis lir det mer än det!) När det gäller måtningarna så vill jag gärna se minus på alla! Nu är det vara att kämpa på här! Jag ska klara det!

2012.

Då var det ett helt nytt år och det är säkert många nyårslöften som redan brutits. Jag avger inga nyårslöften eftersom jag vet hur jag blir. Dock så håller mitt viktnedgångslöfte i sig även om det inte kanske går så bra just nu. Jul och nyår att ju ganska välkända för att göra så att folk lägger på sig. Jag är inget undantag så klart! Jag gick upp fyra kilo under julhelgen. Dock så verkar jag ha blivit av med dom kilonen igen. Skönt. Imorgon ska jag mäta mig och lägga upp. Tror inte att det kommer ha hänt någonting, det har det ju inte gjort på vågen tyvärr. Men nu tar vi nya tag!


RSS 2.0